Logo-Momsandmore.png

Terug van weg geweest

alle ballen omhoog houden

We zijn pas een paar weken terug van vakantie. Goh, wat was het heerlijk die zon op mijn bol, uit de dagelijkse sleur en een hoop quality time met het gezin. Vakantie met kinderen is echter wel een hoop werk: de koffers die ingepakt moeten worden, de lange to-do lijsten die je moet afvinken voor vertrek, de spannende en vermoeiende reis, en je ritme vinden op je vakantiebestemming.

[clear/]

Stoppen met piekeren

Wat vakanties betreft ben ik een ster in piekeren. Al weken van te voren ben ik aan het malen wat vooral niet vergeten moet worden, wat er zou gebeuren als we het vliegtuig missen, en of dochterlief misschien wel niet de waterpokken krijgt. Ik ben dan ook eens aan de slag gegaan met dit piekerproces, en dat werkt echt!

Vliegen met kinderen, 5 tips

De reis zelf is met kleintjes niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als je met het vliegtuig gaat. Lees dan ook eens mijn blog waarin ik je de 5 beste tips geef als je gaat vliegen met kinderen. Een goede voorbereiding is echt het halve werk.

Ritme kwijt?

Zodra je op vakantie gaat verandert je ritme. Voor ons volwassenen draagt een ander ritme bij aan het vakantiegevoel. Kinderen echter kunnen er nog wel eens van slag van raken. Ook als je na je vakantie weer thuis komt duurt het misschien even voordat het lijkt alsof je nooit ben weg geweest. Je zoon of dochter vindt het misschien moeilijk om naar bed te gaan of slaapt niet meer door. Soms komt de oplossing hiervoor echter uit onverwachte hoek. Lees maar eens in mijn blog “De nachtelijke aarzelingen van een moeder”. Wie weet helpt het jou ook.


Sharing is caring

Related posts

A silent rebel or blood on your face?

In shock, I paused scrolling through my Facebook timeline. Is that blood? On her face? And did she just call it ‘her moonblood’?

A hateful love note

A hateful love note

This Valentine’s morning I started my day just like any other Monday morning.With some peace and quiet and a homemade cappuccino (I

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.